Alles over Aanrijbeveiliging

Wat tevens mogelijk kan zijn het heftrucks productschappen omver rijdt. Het publiceren aangaande veiligheidsrails zorgt ervoor het heftrucks niet met de baan raken en zodoende beschadiging aanrichten op alle mogelijke producten of verschillende handwerktuig.

Dit jumboblok bezit ons eigen zwaarte betreffende 320 Kg en gaat daardoor sterk en robuust op zijn plaats blijven staan en kan zijn anti diefstal veilig. Geraken ze geplaatst in extreme situaties daar waar bijvoorbeeld veel vrachtverkeer rijdt, vervolgens kunnen ze enorm gemakkelijk op een verharde ondergrond verlijmd geraken d.m.v. Poltec hechtmortel speciaal, opdat het jumboblok permanent op zijn locatie gaat blijven ogen. Als u dit jumboblok aangewend in een tijdelijke situatie en die eenvoudig wilt verplaatsen, dan bestaan deze verder leverbaar met lepelgaten zodat deze eenvoudig te verplaatsen zijn. 

De paal kan tegen ons meerprijs via ons voorzien worden over twee schroefhulsen opdat er tussen de springpalen ons sierketting mag worden aangebracht. Zie voor sierkettingen de rubriek Div. metaalproducten.

Daarnaast beschikken over we ons assortiment uitgebreid met flexibele schuimen stootranden. Deze beschermen hoeken randen en leidingen tegen incidentele ofwel lichte impact. Ook werken een stootranden verder wanneer signalisatie waardoor een botsing in veel gevallen zelfs voorkomen is.

U dan ook bezit ze vast wel eens zien staan voor lichtmasten, bomen of brandkranen. Palen of beugels teneinde daar voor ervoor te zorgen het ze niet geraken aangereden.

Onze aanrijdbeveiliging kan zijn thermisch verzinkt volgens de NEN-EN 1461-norm. Desgewenst kan zijn de aanrijdbeveiliging ook met een duplex coating te afleveren.

In contrast tot stalen ofwel verschillende, starre aanrijbeveiliging geeft een A-Safe aanrijbeveiliging mee voor ons botsing. Een flexibiliteit met dit Memaplex-bouwstof zorgt er wegens het de kracht van een botsing door dit middel is geregistreerd.

Meer informatie Zwart-geel gestreepte crash beschermingspaal verzinkt en gecoat voor buitengebruik (159mm doorsnede). Doordat de paal flexibel is voorkom je heel wat beschadiging.

Ofschoon in de 1ste jaren de nadruk lag op dit aanbrengen aangaande een geleiderail langs autowegen, werden dit productpakket betreffende Eurorail BV via de jaren heen duurzaam uitgebreid. Behalve het leveren en assembleren van een geleiderail is o.a. tevens met aanrijdbeveiliging gestart. Eurorail BV was de allereerste in Nederland welke op click here dit gebied gericht begon.

Vanwege elke situatie en/ofwel ruimte hebben wij een passende uitkomst. Ruimtes waar veel toepassen word gemaakt met heftrucks en palletwagens vereisen ons andere uitkomst dan ruimtes daar waar enkel vervaardigd word. Wij voorzien u met advies en informeren u dan ook gaarne aan de mogelijkheden.

Ook vermeerderd u dan ook tevens de zichtbaarheid aangaande uw stellingen, muren en wanden. Om onnodige kosten via botsingen te verhelpen, leveren wij verschillende varianten aangaande aanrijbeveiliging om uw opslagplaats veiliger te produceren.

Normaliter geraken losstaande palen ingezet die niet meeveren met ons aanrijding. Hierdoor vormt zich onnodige schade. Een meeverende paal bijvoorbeeld een paal over MEGA SoftStop verminderd de beschadiging met uw voertuigen aanmerkelijk.

Overvloedig aanbod in stalen aanrijbeveiliging voor JekaShop. Solide bescherming voor ook binnen dit pakhuis ingeval erbuiten.

Het was in november 1977 het Daniël Timmer besloot teneinde de stap te nemen en ons eigen bedrijf op te starten betreffende wanneer activiteit, het bezorgen en posten aangaande geleiderail.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “Alles over Aanrijbeveiliging”

Leave a Reply

Gravatar